Friday, 20 April 2012

KL GANGSTER 2

Hyyee~ kali ni aku update p0st lain dari yg lain..hee, first time mencube nie..sape yang x thu pasal KL GANGSTER?? memang tipu ar kan, aku jamin semua orang tahu..wahh berani nie,,seyesly aku tak sabar nak teng0k KL GANGSTER 2 PREQUEL..lagi satu, fyi, aku peminat SYAMSUL YUSOF, opk0s ler aku ekut n f0ll0w cite2 dia..aku rase sume cite dia aq teng0k, KL GANGSTER yg paling aq suke, ari pertama tayang aku dah bawak adik2 aq g tengok au..haha..seb baik my father x ckp ap2..sekali semua aq angkut..h0pefully KL GANGSTER 2 nie mendapat sambutan luar biase gak, n aq harap kutipan dia lebih dari OMBAK RINDU..hehe..


 syamsul yusup a.k.a jejaka idaman malaya..haha, dia memang berbakat besar kan?? aq yakin ramai yang sokong apa aq cakap nie, kebanyakan filem2 dia cecah panggung kot..kalau x caye meh aku tunjuk bukti..
    haa~ amek kau, tp ni sblum kemunculan ombak rindu lah,, lepas i do know,,anybody kn0w?? u can tell me...hik2..selain drpd syamsul yang belakon dalam cite nie, ramai lg pelakon2 hebat yang j0in..haha, semuanya jejaka idaman malaya..fyi, ADI PUTRA pun aq minat gak, aq ada wat entry pasal dia dulu..hehe, selain 2, ZIZAN RAZAK, bintang paling popular  2012 AARON AZIZ n the latest one,, ROSYAM NOR..













cukup dulu k0wt..rsenye ramai dah yang dah tahu..aq je yang lmbat..haha..ok duutss..dadaa~

Thursday, 19 April 2012

ERTI KAWAN

Hyeee gengs!!! ari ni aq nak post pasal entry sedih lagi, mesti korang pelik kan..bukak fb ct nur fatihah je, mesti sedih..hee~ ari ni wat pertama kalinye aq menangis pasal t____t kat UUM nie,,padahal bendenye kecik je,aq xthu npe aq leh nangis..myb sebab t___t kot,, seyesly aq sedih kot..kalau tak nak, xyah lah janji an?? seyes ar aku cakap, lepas ni aku tak nak dah ajak j0in apa2..biar lah..aku redha je, aku tahu aku nie sape, mane lah nak kalau ngan aku kan, agak2 nye dorang pun anggap aku same macam DIA..kan?? ntah,,whatever u think about me, u still my BESTFRIEND..aq mmg mengharap yang friendship ni g0 on till die~ insyaAllah..tp, dorg anggap aq bestfriend ke?? 2 yang menjadi soalan aq sekarang..aq sokong ckp member aq "seorang kawan tak akan menyakiti hati kawannya"   betulkan?? ap aku nak wat skunk nie..1 je.. UMII..owang nak balik, rase macam xnak dah duk kat UUM ni lg..rase l0nely..

                                                                 

Tuesday, 17 April 2012

DATING

wahh!!! DATING!!! fyi, bukan dating ngan pakwe ea tp dating ngan member sekolah.. lame gler x jumpe d0rg..seyes happy gler k0t..hehe ..macam title album dalam fb aq, pertemuan yang x dijangka, firstly kuar ngan org kampung aq je, SITI SARAH,dia ajak g breakfast, siap blanje lg..untung aq,,hee~ <thanks sarah>  then dia ajak g jumpe NORIZAN YUSOF, dalam perjalanan teringat lg sorg member NUR SAKINAH..haha..kite orang memang mcm nie, kalau rancang ad je yang  x jadi, tp kalau x..macam ni lah jadinye, sampai ke masjid tanah aq drive..haha, semata-mata nak jumpe izan..tp berbaloi ar, dapat KFC free..haha..thankz ye NORIZAN YUSOF cuz blanje kiteorg..ad rezeki blanje la lg..(^_~) 

        sory ea kyna..ciplak gmbar ko :)


13.4.2012 ari aq balik UUM,tp ari 2 gak lah aq jumpe dorg nie..hehe,, siap tunjuk tiket lg cuz ad yg x caye,..hua2.. ari ni gak rezeki aq, makan pagi ad owg payung,,tghari pun ad...hehehe..thanks again tuk korg, walaupun kena marah ngan nenek, tp nur sakinah ttp kuar gak..ngee~~ btw,,h0pefully friendship ni kekal sampai bile2..UKHUWAH FILLA..ABADAN ABADA~ INSYAALLAH..

                
oke !! t kite dating lagi ea.. kite ajak gamai2 lg..suh org key el turun..haha <will miss u all> LOL!!!                                                

Monday, 16 April 2012

SENTAP LAGI !!!

urmmm..lame sudah menyepi,,x tahu macam mane nak mulakan story nie..tajuk nak gempak kan?? seyesly mmg aq sentap skunk ni..pasal ap??? urmmm,, aq xtahu lah, sama ada aq dah jumpe kawan yang betul2 serasi ngan aq ke x kat UUM nie..aq engat aq dah jumpe...tapi??? ntah..aq selalu share story2 aq ngan  dowg,, tp d0rg?? aq x tahu ar..mungkin xde aq lg BAGUS kan?? aq x tahu apa masalah aq ngan dorg sebenarnya.. hanya mampu PASRAH je.. BERBAHAGIA LAH KORANG !!!

Tuesday, 3 April 2012

TRIP KE ARAU

Assalmualaikum~

 wah...rasenye dah lame tak mengupdate bl0g ni..al-maklumlah student..ngee~ sudah hampir 7 bulan + 2 sem duk blajaq kat kedah ni, bru minggu lepas ceq berkesempatan g ke arau dan kuala perlis, even ad paper mid term pun still nak g gak..ley release tensi0n..setelah bermacam ketensi0nan yg dtg..haha..dan yg paling best skali aq dpt rase mkan PASEMBUR, walaupun bukan yg piau punye,tp dapatlah aq rase dan tg0k wajah pasemb0q ni..hee~jgn terkejulah kalau aq kate ni first time mkan..haha..ceq datang dari melake maa~ meh aq tunjuk pasembur kuala perlis..

 

 

amacam?? haha..rasenye leh tahan ar..x ley nak k0men lebih2.. ni kali pertama aq cube..makn plak tepi laut..perrrrhhh!!! terbaik..bukan pasembur je yg aq makn di tambah plak ngan cendul pulut..< aq order cendul biase,yg dpat pulut> still bedal gak..haha..ni pun 1'st time rase kot..bley lar...(ni je yg mampu ckap)

 

  nie dia!!! nmpak menarik an..huhu..setelah semua nye mengisi perut..kami2 beredar g ke tepi laut, lame dah tak tgok laut.. bestt!! tenang..seperti biase bile blue's gugurlz team hang out, x sah kalau tak bergambar..haha..

haa~ ni dy..blue's gugurlz team..haha.. jgn terkejut~yg s0rg 2 terkecuali lah..dy jadi kte org nye driver..hehe...sp0rting beb...thanks y0r,mlayan kami2 ni..sian dy, d0k s0rg2 kat cmart arau..hehe.. ni lah satu2 nye gambar kami sume ad..thanks pada kakak yg tlg amek kan gambar ni..terpaksa benti jap suap anak dy cuz tlg amek gambar ni..hehe, seperti biase bukan ni je gambar yang di snap oleh kami..byak ag..

tu dia..btw, thank pada kak mas, kak diana, aida, dan k0mik0 bella cuz bec0me myfriends kat uum nie..untung dapat jumpe dan kenal k0rg..HAPPPY, di kesempatan ini <wahhh!!> haha, saye mintak maaf kalo ad terkecil, terambil hati, tertarik muka..mintak maaf bebanyak..bende 2 jadi secara sp0ntan, xde niat p0wn.. thank juga cuz slalu menadah telinga dengar masalah2  saye..hehe thanks lagi sebab jd kwan mase sedih & happy...MEKASEH BEBAYAK... t kat mlake plak ea..haha
 last but not least... sayang k0rg sume <3<3<3


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...