Tuesday, 17 April 2012

DATING

wahh!!! DATING!!! fyi, bukan dating ngan pakwe ea tp dating ngan member sekolah.. lame gler x jumpe d0rg..seyes happy gler k0t..hehe ..macam title album dalam fb aq, pertemuan yang x dijangka, firstly kuar ngan org kampung aq je, SITI SARAH,dia ajak g breakfast, siap blanje lg..untung aq,,hee~ <thanks sarah>  then dia ajak g jumpe NORIZAN YUSOF, dalam perjalanan teringat lg sorg member NUR SAKINAH..haha..kite orang memang mcm nie, kalau rancang ad je yang  x jadi, tp kalau x..macam ni lah jadinye, sampai ke masjid tanah aq drive..haha, semata-mata nak jumpe izan..tp berbaloi ar, dapat KFC free..haha..thankz ye NORIZAN YUSOF cuz blanje kiteorg..ad rezeki blanje la lg..(^_~) 

        sory ea kyna..ciplak gmbar ko :)


13.4.2012 ari aq balik UUM,tp ari 2 gak lah aq jumpe dorg nie..hehe,, siap tunjuk tiket lg cuz ad yg x caye,..hua2.. ari ni gak rezeki aq, makan pagi ad owg payung,,tghari pun ad...hehehe..thanks again tuk korg, walaupun kena marah ngan nenek, tp nur sakinah ttp kuar gak..ngee~~ btw,,h0pefully friendship ni kekal sampai bile2..UKHUWAH FILLA..ABADAN ABADA~ INSYAALLAH..

                
oke !! t kite dating lagi ea.. kite ajak gamai2 lg..suh org key el turun..haha <will miss u all> LOL!!!                                                

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...