Sunday, 6 May 2012

CINTA BUAT EMELDA


Hyeee guyss ~ aku nak tanye nie, sape yang mabuk cerita CINTA BUAT EMELDA nie..haa~  just nak bagi tahu, kite geng....hehe, seyesly, aku suke gilerrzzz cite nie, cerita nie diadaptasi dari n0vel kasih antara kite nukilan aleya aneesa.. walaupun aku tak bace cerita nie, tapi aku yakin mesti bestkan..walaupun sedih...hee~ t same2 kite cari novel nie ea..k0mpem terbaeeekkk....


firstly, aku tak tahu p0wn ada cite nie kat TV3, tp mase balik cuti mid sem ari tu, terbukak lah TV3 kul 7, sekali je tg0k dah jatuh cinta...haha..caye atau x, mase aku tg0k dah epis0d 9 ke 10 (x engat) , malam tu jugak aku merat0n tg0k cite nie kat TONTON cuz nk tahu jalan cerite dia dari first...hehe, sampai kul 2 3 pagi..sanggup uwh...x sampai situ je, lepas abis cuti mid sem aku merat0n plak tg0k kat h0stel, x nak tg0k ari2, aku pulun tg0k ari khamis, tg0k dr epis0d ari isnin hingga khamis, baru best, ye d0k?? hehe .. ari khamis lepas 3 mei 2012, berakhirlah cite nie...seyesly, memang sedih gilerrrrr, nangis aku k0wt...:(

sweeet kan..:)
and the best c0uple yg aku suke tg0k dalm cite nie, 0pk0s emeriz dan azidah, paling suke bile ada scene d0rg berdua...wahhhhhh, sweeeetttttt sangatttttt2....suke cara dia ng0rat azidah...hehe...untunglahhhh...hehe,caye atau x pr0file pic kat FB n wallpaper kt hp aq letak gambar d0rang...suukkeeeee sgggtttttt.....kalu reality dorg c0uple p0wn, ok gak..hehe..
emeriz & azidah

last but not least, sape yang x tg0k cite nie, alamat nyer...rugilahhhhhh, best giler k0t..drama yang pling best dan t0uching...heee~~ smpai sini je k0wt dulu..dadaaa~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...