Wednesday, 21 December 2011

k0mpiuss..

haa...sedih sesangat bile dpt mesej kelas cancel esok..huurrrmmm...korang mesti kate kalo dapat mesej kelas cancel aq dah happy gilerr, btoi 2, tp bukan lah tuk esok..aq dah plan nk g KL ngan member2 n blik sini ary isnin, tp disebabkan kelas cancel esok dan di tunda pada ari isnin..haaa,d0wn gler..patut x aq g KL 2..tiket dah bli..siyes k0wt, frust tahap gaban dah ni..aq nak sangat g KL tu..nak juge hilangkan tension ni, asyik terperap je kat UUM ni..dah alang2 cuti lme ckit ni, nak ar jugak berjimba ngan member2..KAK DIANA, macam mane ni...??? WHAT SHOULD I DO..??

Tuesday, 20 December 2011

one week b4 exam

Halo0o guyz.. h0pe sihat2 sume..ngah duk c0wg2 ni rase nak menaip plak..hehe..lebih kurang seminggu lagi aku nak exam final dah..tp still lagi x mule study...m0od lebih rajin study blog la pulak..haha..teruklah, sape yang nak tolong bagi motivasi ni..hehe..urmm, x pe la, kite motivasikan diri kite sendirilah pagi2 bute ni..untung badan insaf ckit..InsyaALLAH..jujurnye aq takut nak exam ni, ye la, skunk ni bukan kat sekolah lg, dah kat U, bile kat U ni, dah of course le teringin nak dapat DEKAN an...DEKAN ialah student2 yang dapat score 3.5 above..wahh.teringin2..h0pefully aq dapat kekalkan result mse kat matrik..insyaALLAH..(d0akan ye)
Umi slalu pesan belaj0r rerajin tp adoosshh haii aq ni..bak kate owg kedah penyegan..haha..pemalas lah 2..mesti best an kalo kite dapat happy an owg2 yang syg an kat kite..kite jugak yang untung..ye lah, bile dapat score mse kat U ni..dah tentu2 lah senang nak dapat keje..x gitu,skunk ni dah la byak yang tanam anggur kat umah d0wg, aq xnak ar tnam anggur..penuh malaysia ni dgn tanaman anggur t..x gitu..hehe..(c0weyyy) 

     Hopefully...Aamiinn

aq paling x suke org membanding-banding kan aq ngan orang lain...isss... x suke, lain orang lain care, bt0i x?? tp kadang2 d0rg nak bagi kite motivasi...tp still gak x suke...haha...cite2 aq nak jadi PEGAWAI BANK...aq harap dapat sc0re mse degree ni n dpat lah capi cite2 2..InsyaAllah..

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh 


KITE SUME BOLEYY...CHAYOUK2...GOOD LUCK 2 student2 yang nak amek exam t ok..sme2 kite wat yang THE BEST..
         

Monday, 19 December 2011

SECRET ADMIRER

                                                   Assalamualaikum

tak salah kan kalo nak cakap pasal SECRET ADMIRER...korg pun mesti ada kan..sebelum tu, tahu x ap tu secret admirer..ngee~ secret admirer bg aku orang yang kita minat dalam diam2 ataupun dy minat kat kita dalam diam2... huhu..korg ada x??? korang rase salah x kalau kite minat kat orang 2 dalam diam2..aq rase x salah an..asalkan kita tahu batas2 dy...huhu..bagi awek2 yang cun2 ataupun her02 malaya yg encem2 mcm korg ni mesti beratur an secret admirer korg...UNTUNGLAH~ aq x lah cun nak ada secret admirer, aq yang admirer kat orang..haha...urmmm,aq suke ar tgok kat mamat  2, encem..huhu..kalo nampak dy,waahhh..suke sgt2...huaa~(gedikz x) tp org hensem dah semestinya ada perempuan yang dah duk kat hati dy...PASRAH..aq hnye suke tgok muke dy jerk...(ye kew...ayat c0ver line) JODOH PERTEMUAN DI TANGAN TUHAN..tak gitu..bg awek2 yang ada pakwe encem2  jge ar lek l0k, pastikan dy xde secret admirer..haha...tp untunglah, korg yang dy pilih....lg satu, kalo hensem tp hati ke laut x best gak kan...biar lah lelaki or p0mpuan 2 hensem dan cun di dalam dan luar....(statement tuk sedap kan hati. walaupun hati sentap..) kat bawah ni ada  calon2 jejaka terhangat di pasaran...sape mahu..dua2 solo lg ni..hehe...untunglah sape dapat...


lagi 1 betul x kate2 kat bwah nie...bg aq betul sgt lah...kalo solo pun untung gak kan..x yah nak pikir bebanyak..just concentrate pd STUDY, n KERJA...

Monday, 12 December 2011

KEM MOTIVASI DAN KEPIMPINAN

                                    ~ ASSALAMUALAIKUM ~
 selesai sudah jadi AJK  tuk kem motivasi dan kepimpinan..overall tuk kem 2 best lar...enj0y..hehe...pagi2 ad aktiviti ICE BREAKING, & LDK..hee~ mesti ramai yang geleng2 kepala 2, sebenarnye saye pun x bape suke ngan aktiviti2 mcm 2...tp kali ini aktiviti nye lain dari yang lain..xde kem motivasi yang mcm kte org nye..wahhh,sy0k sendiri k0...ICE BREAKING & LDK kami main game2 yang best..hari 2 dapat la dengar student2 kat  sini bersyair,hehe..bukan calang2 tau...bersyair dengan meyebut barang2 dapur,alat2 mekap, n s0 on..kelakar gler..hee.. buat kapal terbang gergasi & macam2 lagi lah...rugilah spe x j0in...huhu
  hee~ ad gaye jd pemimpin x??
                                         
 waktu petang pulak kte owg wat WALL CLIMBING & GO KART...td aq ckap rugi x join sebab ni lah..hehe..perrghhh...BEST GLERR...first time wat bende2 2...sape2 yang blum pnah aq cadang kan g lah mencubenyer, k0mpem x rugi der...mesti nak cube lagi, macam aq lah..huhu

       ada  style x??

                                                                       r0omate aq

kem ni x habis kat sini jerk...malam kte owg g ke HUTAN SINTOK..huuu~ caye x..kami main WAR GAME..spe yang x tahu 2..kal0 ad peluang cube lar...sampai kul 4 pagi duk kat dalam hutan tu..ALHAMDULILLAH aq ok..hopefully 4ever..Amiinn....meh aq cite ckit pasal WAR GAME ny..sape yang x penah bau SOYA MASAM cube2 lah j0in game ny..hee~ game ny di handle oleh kelab kembara UUM..student2 UUM maybe tahu k0wt pasal game ny..main serang2 ngan gerila ala2 perang gitu..jadi lah ala2 askar  malam 2...mule2 mmg takot lar..abg2 gerila 2 pn garang2 kot...aq lah manusia yang paling penakut kat dalam camp site aq..hehe..caya lah kat geng2 p0mpuan yang lain, dia 0rang berani lawan gerila2 2...tabik spring lar...hehe..geng2 laki x yah cakap ar..terbaik derrr...enj0y la skejap mlam 2...tp di sebabkan beberapa perkara yang terjadi game terst0p...benda dah jadi kan..h0pefully lepas ny, bende2 macam 2 x jadi lagi lah..walaupun ada yang injured yang penting sume yang j0in kem ini selamat, ALHAMDULILLAH...thank 2 pengarah projek,kak ima cuz wat aktiviti macam ni...dapat rase wat bende2 baru...ENJOYYY...2 yang penting...
                                
                                           

Tuesday, 6 December 2011

SUKARELAWAN UUM

tetibe rase nak update sume..hehe..mkin jatuh cinta plak kat blog nie..ngee<statement nak p0wer> kat UUM nie mcm2 aktiviti aq j0in..haha..budak baru kne ar skema ckit..bwu2 ni ad lah j0in aktiviti sukarelawan UUM..dah alang2 aq ad kat kedah ni..teringin lah jugak nak merasa n tg0k keadaan bnjir 2..bukan nye kat mlake x pnah banjir..tp x lah seteruk kat kedah...tp aq x lah mendoakan banjir..ksian kat mereka2...t aq jugak yg susah x ley blik mlake...huuuu...x mauuu....:(  layan ckit gmb0r2 mse kte owg g taklimat sukarelawan banjir...
                                                                  dalam tandas pn jd...(^-^)

                                                                      nasi kukus

so far, ni je kot...tggu p0st yg laen yer...nak ch0ww dah..

Monday, 5 December 2011

GRAHAM BONGSU

 Rasenye dah lme x tulis blog ny...hehe..tetibe ari ni rajin plak nak menulis..gye mcm xde keje je..huhu..tjuk nye nak gempak an..GRAHAM BONGSU...bg spe yg blum tumbuh lg, cye la ckap gua sket gler derrr..smpai dmam2 aq dibuat nyer...nanges x yah ckap ar...2 ary berturut-turut...:( tep0n umi pn nanges2..padahal umi jauh...huhu.. tp mujurlah ad r0omate n the geng yang byk tolong..hehe...r0omate sye lah yg tman g pusat kesihatah universiti (PKU).thanks yer sis NAZIRAH NORAZAM...minggu ni adalah minggu yang paling malas aq nak g kuliah..smpai ponteng2, al maklumlah x dapt mc..:( tp mujur ad geng2 yg sp0rting..hehe..NURDIANA ROZALI, NORAIDAH OTHMAN, NUR NABILAH, n MAZIDAH ZAIN..(sorylah kalo  salah tulis nme yerk) ampunn...hehe..dorg pn byak tolong waktu sy dmam..tandatgan kan.0oopsss kantoiii sudah..bg koyok, nak tman g PKU x dpat j0in.pintu kete hanye ad 2 jer...haha..mcm klakar jer..trima je lah..Alhamdulillah dy sudi bawak...kalo x..ap lah naseb aq mlm 2..thanks ye RA...:) btw..best dapt kwan ngan korg..hehe



                                     





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...