Tuesday, 20 December 2011

one week b4 exam

Halo0o guyz.. h0pe sihat2 sume..ngah duk c0wg2 ni rase nak menaip plak..hehe..lebih kurang seminggu lagi aku nak exam final dah..tp still lagi x mule study...m0od lebih rajin study blog la pulak..haha..teruklah, sape yang nak tolong bagi motivasi ni..hehe..urmm, x pe la, kite motivasikan diri kite sendirilah pagi2 bute ni..untung badan insaf ckit..InsyaALLAH..jujurnye aq takut nak exam ni, ye la, skunk ni bukan kat sekolah lg, dah kat U, bile kat U ni, dah of course le teringin nak dapat DEKAN an...DEKAN ialah student2 yang dapat score 3.5 above..wahh.teringin2..h0pefully aq dapat kekalkan result mse kat matrik..insyaALLAH..(d0akan ye)
Umi slalu pesan belaj0r rerajin tp adoosshh haii aq ni..bak kate owg kedah penyegan..haha..pemalas lah 2..mesti best an kalo kite dapat happy an owg2 yang syg an kat kite..kite jugak yang untung..ye lah, bile dapat score mse kat U ni..dah tentu2 lah senang nak dapat keje..x gitu,skunk ni dah la byak yang tanam anggur kat umah d0wg, aq xnak ar tnam anggur..penuh malaysia ni dgn tanaman anggur t..x gitu..hehe..(c0weyyy) 

     Hopefully...Aamiinn

aq paling x suke org membanding-banding kan aq ngan orang lain...isss... x suke, lain orang lain care, bt0i x?? tp kadang2 d0rg nak bagi kite motivasi...tp still gak x suke...haha...cite2 aq nak jadi PEGAWAI BANK...aq harap dapat sc0re mse degree ni n dpat lah capi cite2 2..InsyaAllah..

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh 


KITE SUME BOLEYY...CHAYOUK2...GOOD LUCK 2 student2 yang nak amek exam t ok..sme2 kite wat yang THE BEST..
         

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...