Wednesday, 21 December 2011

k0mpiuss..

haa...sedih sesangat bile dpt mesej kelas cancel esok..huurrrmmm...korang mesti kate kalo dapat mesej kelas cancel aq dah happy gilerr, btoi 2, tp bukan lah tuk esok..aq dah plan nk g KL ngan member2 n blik sini ary isnin, tp disebabkan kelas cancel esok dan di tunda pada ari isnin..haaa,d0wn gler..patut x aq g KL 2..tiket dah bli..siyes k0wt, frust tahap gaban dah ni..aq nak sangat g KL tu..nak juge hilangkan tension ni, asyik terperap je kat UUM ni..dah alang2 cuti lme ckit ni, nak ar jugak berjimba ngan member2..KAK DIANA, macam mane ni...??? WHAT SHOULD I DO..??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...