Monday, 20 February 2012

Berusaha untuk pulih

semenjak dua menjak ni, suka pulak mengupdate blog nie...al-maklumlah....hehe..tempat tuk bergosip pun xde..bl0g nie je lah yang aku ada...haha,,tapi takut plak nak berg0sip lebih2,nanti kite pulak yang kena g0sip...huahuahua...urmmm,kalau ada orang nak cakap belakang,cakap lah..dah biasa dah...orang cakap dpn aku pun pnah.inikan pulak belakangkan...urmmm..aku tahu ada orang tak suka aku..kite ada mata..dari mata turun ke hati..wahhh...kelas k0..tak suke sebab apa tak tahu lah...aku nie manusia,banyak kurangnye..k0rang kan semua hebat2,cantik2,hensem2, mane lah same kan??? urmmm..memang tak layak lah nak ******* orang yang macam 2...aku teringin nak tahu rahsia 2..haha..rahsia kew?? tp tak tahu pun xpe kan,nanti sakit hati pulak..for your inf0rmation...aku happy lah kalo?????? hehe...biar aku je lah yang tahu...:) sebab aku tulis tajuk
BERUSAHA UNTUK PULIH tu, bukanlah apa,cume...hati yang sakit ni..hilang dah sikit cume tidak sepenuhnye..tersentap sebab apa,biarlah aku sorang je yang tahu..banyak bende kot...aku rase orang lain tahu sebab apa kot..aku je yang tak tahu...haha.

~ bagi sesape yang cakap aku gedik atau tak patut tulis bende ni kat bl0g, sorry la ea..mintak maaf sgat2,,<ada ke yang bace> haha..urmm xde orang yang aku nak cite..sini jelah..banyak blog yang aku pegi,dorang kate blog ni macam diary dorang kan..so,,x salah kan..kalo simpan lame2 nanti banjir plak kedah nie..i really need s0me0ne n0w...<sedih> walaupun ramai kawan kat sini..ramai ke?? haha..terasa kese0rangan...sambil layan2 FB muncul member..thanks ya...

Sunday, 19 February 2012

s0mething wrong happend

ENOUGH...itu je yang mampu aku cakap..tak tahu kat sape nak cite..blog nie je lah jadi mangse...haha...macam status aku kat FB..s0mething wrong happen...hati aku kuat mengatakan ada rahsia...hehe <macam ye2 je kan> tapi betul...ada rahsia di sebaliknye...aku pun x tahu nak cakap macam mane..rase menyesal sanggggggattt....nie jelah last aku ******* orang, lepas ni aku takkan 0ver2 lagi...aku tahu orang nampak aku 0ver...S0RRY la ea...lepas ni saye akan jaga diri saya nie...<seyes nak nangis> hurmmm..tak pelah..kite pun tahu cermin diri kite..haaaa..sedih giler..bukan sedih sebab FB tapi sedih pasal benda lain...perlu ke??? btw,, saya bukanlah sensitif sangat pun..tapi setiap manusia ada hati...memang dah takdir agaknye...0rang ****** akan dapat kelebihan kan...xpew..aku pun tahu ko malu...

p/s    * s0rry lah kalau ter0ver...lepas nie xkan lg...
         * aku tahu aku sape
         * saye boleh terima hakikat lah...tau penghujung nye mcm mane..
         * hati kuat mengatakan ada s0mething yang jadi, aku tak tahu...jujur lah..

wahhh....em0ti0nal plak malam2 nie kan...tetibe rajin plak nak mengupdate blog ni...haha...bukan apa,saje nak tenangkan hati nie...ad tempat nak luah..~ urmmm...dah2 jangan tanye ea sebab apa atau terasa bagai..insyaALLAH pandai2 lah bawa diri...* rase janggal plak nak bercerita lepas nie....haa..takut bilik aku penuh air pulak malam ni...heee~~
                              
        

aku sentap

  Lain yang aku harapkan, lain pulak yang jadi...tersentap aq tengok...sampai hati...ishhh,ye lah...sape lah kite ni kan~weeeee~  teringin nak tahu kenapa dia tak ******* urmmm...antara  sebab-sebab yang mungkin 
1. tak kenal
2.tak suke

selebih nye...aku tak tahu...please lah....geram pulak aku...ishhh..rase macam dah tak hengiiinnn nak tengok ko lagi lah....ada masalah ke...???? tak payah lah nak budget2 sangat...geraammmmm...

Sunday, 12 February 2012

ADI PUTRA

                                                                  
nak tahu nape tetibe update pasal ADI PUTRA nie...hehe..kalo cakap mesti korang x caye cuz dia  follow aku blik di twitter...haha,,x caye kan..<aku pun>  tp x tipu...ini kenyataan,tp dy x retweet sye lah,it's ok,, ,follow pun dah cukup happy dah..ye lah artis kan nak retweet pn mmg susah almaklumlah...dalam sehari mesti dapat banyak tweet an...s0??  pham2 lah,mustahillah ley terbalas semua....<statement nak sedapkan hati> huaaa...ada artis yang memang tak pernah retweet,ad artis yang rajin,terpulang kepada kerajinan dan kelapangan artis 2 sendiri..btol x??? x suke artis yang malas layan peminat...:p berbalik pada ADI PUTRA ni..aku start minat dia bila tengok KL GANGSTER...pergghhh...best..memang sesuai watak jai ngan dia..hehe...macam 2 jugak dengan shark < syamsul yusof> hehe..ad yang kate x suke syamsul yusof...ada aku kisah ^-^ <lain orang lain mata> nie dy wat cuci2 mata..hero2 malaya..k0mpem cair lah...:)


* hero2 malaya di atas tercalon dalam ABPBH2011...hopefully tiga2 bawak pulang award... bley kew??                                                         hehe...Aar0n aziz sudah semestinya...:)
* adi putra..wish u luck..h0pefully..
*syamsul yusof...wish u luck 2...<rajin2 RT fans> huhuhu

Saturday, 11 February 2012

learning process

actually aq tak berape pandai sangat nak touch up2 belog nie...hehe..tapi semakin hari semakin pandai lah...ckit2 jew, blom power lagi...huhu..urmm,aq banyak gak belajar dari blog2 lain yang mane ad buat tutorial ar..<kant0i sudah> thanks kepada bl0g2 tu semua..blog yang selalu kena terjah dengan aq blog LYSSA FAZUREEN,TUTORIAL UNTUK BLOG, n yang paling latest terjumpe blog ASAM,GARAM,GULA...hehe..thanks ya...
                                                                       
                                                                       

Thursday, 9 February 2012

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...itu je yang mampu aku ckap..Alhamdulillah sebab dapat result yang ok, x yah repeate, n xde yang failed,walaupun result x dapat yang terbaik senang kate x dapat dekan  la kan tapi syukur lah, dapat 3 ke atas..sem 2 nanti..insyaAllah,aku nak catch up balik..n nak dapatkan DEKAN...aamiinn...xnak main2 lagi..nak wat betol2..jeles member2 yang dapat dekan..tahniahlah utuk korang...untunglah...hehe...urmmm..selesai sudah 1 sem..sem 2 is around d c0rner..17 aibulan ni blik kedah dah..18 aribulan bermula lah rutin sbg seorang pelajar..hee~

Wednesday, 8 February 2012

cuak

esok result kuar...adoshhh..seyes,mmg takot gler..lebih dari result spm nak kuar..hehe..<propa jap> tp btowl..mmg tkot gler ar...al maklumlah,saye ni baru sem1, x penah pown rase mcm nie..cam x nak tengok je result 2...saye xnak kene xtand ato repeat...x mauuuu...:( d0a2 kan lah supaya x ea..aamiinn...aq memang nak sgt dapat dekan...aamiiin..tp boleh kew?? dapat kew?? ntah..tggu lah esok ea..btw,dalam sedih2 ada jugak lah happy..saye dapat bilik yang same..yehhhh..mintak2 pihak dpp x wat baru lah...aamiin..tp,r0omate....masih menjadi pers0alan???? nazirah norazam lagi kew,atau orang lain...tunggu 18 ari bulan t....hehe...

Saturday, 4 February 2012

kesilpanku keegoanmu

semenjak dua menjak ni suka plak lagu dato siti nur haliza ni..layannn...

Besar kesilapanku besar lagi kesilapanmu
Hampa yang kau rasakan hampa lagi perasaanku
Kau cuba menyatakan aku
Menbuat kesilapan
Yang tak mungkin kau maafkan lagi
Ku tak mungkin kau perlu di sisi

Besar kesalahanku besar lagi keegoanmu
Berkali ku beri alasan berkali-kali kau menolaknya
Kau ingin ku menyatakan
Diri ini bagai lilin
Dan terbakar oleh perbuatanmu

Suasana sepi kini menambahkan bening
Di dalam hatiku
Mengadil silapmu biar di jiwamu aku telah tiada
Di waktu begini diusik kenangan silam
Yang bertandang
Lalu ku biarkan
Ia menabahkan hati ini

Kekasihku cukup engkau buat ku begini
Luka ini usah engkau berdarahkan kembali
Aku masih cinta padamu
Aku masih setia padamu
Kembalilah engkau padaku seperti dahulu

Di dalam rindu ku menangis
Di dalam kalbu ku terasa
Teringatmu di kala derita
Yang memisahkan kita

Di dalam sedu ku berseru
Yang terukir di dalam hatiku
Kekasih bukalah pintu
Untuk sekali ini
Aku cinta kepadamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...