Sunday, 12 February 2012

ADI PUTRA

                                                                  
nak tahu nape tetibe update pasal ADI PUTRA nie...hehe..kalo cakap mesti korang x caye cuz dia  follow aku blik di twitter...haha,,x caye kan..<aku pun>  tp x tipu...ini kenyataan,tp dy x retweet sye lah,it's ok,, ,follow pun dah cukup happy dah..ye lah artis kan nak retweet pn mmg susah almaklumlah...dalam sehari mesti dapat banyak tweet an...s0??  pham2 lah,mustahillah ley terbalas semua....<statement nak sedapkan hati> huaaa...ada artis yang memang tak pernah retweet,ad artis yang rajin,terpulang kepada kerajinan dan kelapangan artis 2 sendiri..btol x??? x suke artis yang malas layan peminat...:p berbalik pada ADI PUTRA ni..aku start minat dia bila tengok KL GANGSTER...pergghhh...best..memang sesuai watak jai ngan dia..hehe...macam 2 jugak dengan shark < syamsul yusof> hehe..ad yang kate x suke syamsul yusof...ada aku kisah ^-^ <lain orang lain mata> nie dy wat cuci2 mata..hero2 malaya..k0mpem cair lah...:)


* hero2 malaya di atas tercalon dalam ABPBH2011...hopefully tiga2 bawak pulang award... bley kew??                                                         hehe...Aar0n aziz sudah semestinya...:)
* adi putra..wish u luck..h0pefully..
*syamsul yusof...wish u luck 2...<rajin2 RT fans> huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...