Monday, 12 December 2011

KEM MOTIVASI DAN KEPIMPINAN

                                    ~ ASSALAMUALAIKUM ~
 selesai sudah jadi AJK  tuk kem motivasi dan kepimpinan..overall tuk kem 2 best lar...enj0y..hehe...pagi2 ad aktiviti ICE BREAKING, & LDK..hee~ mesti ramai yang geleng2 kepala 2, sebenarnye saye pun x bape suke ngan aktiviti2 mcm 2...tp kali ini aktiviti nye lain dari yang lain..xde kem motivasi yang mcm kte org nye..wahhh,sy0k sendiri k0...ICE BREAKING & LDK kami main game2 yang best..hari 2 dapat la dengar student2 kat  sini bersyair,hehe..bukan calang2 tau...bersyair dengan meyebut barang2 dapur,alat2 mekap, n s0 on..kelakar gler..hee.. buat kapal terbang gergasi & macam2 lagi lah...rugilah spe x j0in...huhu
  hee~ ad gaye jd pemimpin x??
                                         
 waktu petang pulak kte owg wat WALL CLIMBING & GO KART...td aq ckap rugi x join sebab ni lah..hehe..perrghhh...BEST GLERR...first time wat bende2 2...sape2 yang blum pnah aq cadang kan g lah mencubenyer, k0mpem x rugi der...mesti nak cube lagi, macam aq lah..huhu

       ada  style x??

                                                                       r0omate aq

kem ni x habis kat sini jerk...malam kte owg g ke HUTAN SINTOK..huuu~ caye x..kami main WAR GAME..spe yang x tahu 2..kal0 ad peluang cube lar...sampai kul 4 pagi duk kat dalam hutan tu..ALHAMDULILLAH aq ok..hopefully 4ever..Amiinn....meh aq cite ckit pasal WAR GAME ny..sape yang x penah bau SOYA MASAM cube2 lah j0in game ny..hee~ game ny di handle oleh kelab kembara UUM..student2 UUM maybe tahu k0wt pasal game ny..main serang2 ngan gerila ala2 perang gitu..jadi lah ala2 askar  malam 2...mule2 mmg takot lar..abg2 gerila 2 pn garang2 kot...aq lah manusia yang paling penakut kat dalam camp site aq..hehe..caya lah kat geng2 p0mpuan yang lain, dia 0rang berani lawan gerila2 2...tabik spring lar...hehe..geng2 laki x yah cakap ar..terbaik derrr...enj0y la skejap mlam 2...tp di sebabkan beberapa perkara yang terjadi game terst0p...benda dah jadi kan..h0pefully lepas ny, bende2 macam 2 x jadi lagi lah..walaupun ada yang injured yang penting sume yang j0in kem ini selamat, ALHAMDULILLAH...thank 2 pengarah projek,kak ima cuz wat aktiviti macam ni...dapat rase wat bende2 baru...ENJOYYY...2 yang penting...
                                
                                           

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...