Tuesday, 3 April 2012

TRIP KE ARAU

Assalmualaikum~

 wah...rasenye dah lame tak mengupdate bl0g ni..al-maklumlah student..ngee~ sudah hampir 7 bulan + 2 sem duk blajaq kat kedah ni, bru minggu lepas ceq berkesempatan g ke arau dan kuala perlis, even ad paper mid term pun still nak g gak..ley release tensi0n..setelah bermacam ketensi0nan yg dtg..haha..dan yg paling best skali aq dpt rase mkan PASEMBUR, walaupun bukan yg piau punye,tp dapatlah aq rase dan tg0k wajah pasemb0q ni..hee~jgn terkejulah kalau aq kate ni first time mkan..haha..ceq datang dari melake maa~ meh aq tunjuk pasembur kuala perlis..

 

 

amacam?? haha..rasenye leh tahan ar..x ley nak k0men lebih2.. ni kali pertama aq cube..makn plak tepi laut..perrrrhhh!!! terbaik..bukan pasembur je yg aq makn di tambah plak ngan cendul pulut..< aq order cendul biase,yg dpat pulut> still bedal gak..haha..ni pun 1'st time rase kot..bley lar...(ni je yg mampu ckap)

 

  nie dia!!! nmpak menarik an..huhu..setelah semua nye mengisi perut..kami2 beredar g ke tepi laut, lame dah tak tgok laut.. bestt!! tenang..seperti biase bile blue's gugurlz team hang out, x sah kalau tak bergambar..haha..

haa~ ni dy..blue's gugurlz team..haha.. jgn terkejut~yg s0rg 2 terkecuali lah..dy jadi kte org nye driver..hehe...sp0rting beb...thanks y0r,mlayan kami2 ni..sian dy, d0k s0rg2 kat cmart arau..hehe.. ni lah satu2 nye gambar kami sume ad..thanks pada kakak yg tlg amek kan gambar ni..terpaksa benti jap suap anak dy cuz tlg amek gambar ni..hehe, seperti biase bukan ni je gambar yang di snap oleh kami..byak ag..

tu dia..btw, thank pada kak mas, kak diana, aida, dan k0mik0 bella cuz bec0me myfriends kat uum nie..untung dapat jumpe dan kenal k0rg..HAPPPY, di kesempatan ini <wahhh!!> haha, saye mintak maaf kalo ad terkecil, terambil hati, tertarik muka..mintak maaf bebanyak..bende 2 jadi secara sp0ntan, xde niat p0wn.. thank juga cuz slalu menadah telinga dengar masalah2  saye..hehe thanks lagi sebab jd kwan mase sedih & happy...MEKASEH BEBAYAK... t kat mlake plak ea..haha
 last but not least... sayang k0rg sume <3<3<3


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...